Method Man, Redman, Raekwon & Ghostface

Gepost door MrGhostman 
Van: MrGhostman Strandclub Woodstock69 verandert in Wu-Stock
Method Man, Redman, Raekwon & Ghostface Killah op unieke beachparty

Poppodium Patronaat & strandclub Woodstock69 presenteren op donderdag 17 juli Wu-Stock op het strand van Bloemendaal Aan Zee. Wu-Stock is een combinatie van rapgroep Wu-Tang Clan en Woodstock69, een uniek evenement met optredens van Method Man & Redman, Raekwon & Ghostface Killah. Daarnaast wordt er muziek verzorgd door Wu-Tang DJ’s Allah Mathematics, Sueside en Dice. Het volledige event duurt van 16.00 uur tot 23.00 uur. De voorverkoop begin op woensdag 9 april om 10:00 uur.

Voor Method Man & Redman is het dit jaar precies 15 jaar geleden dat zij hun gezamenlijke debuutalbum ‘Blackout!’ uitbrachten en willen dat vieren met een speciale tour en wat is een betere plek voor een feest dan het strand? En met twee extra Wu-Tang members in de vorm van Raekwon & Ghostface Killah wordt dit een unieke avond.

17 juli doen de artiesten allemaal een eigen volledig concert, met als overlap het gezamenlijke werk. Dit is een uniek event voor Nederland, nog nooit eerder traden Raekwon, Ghostface Killah en Method Man samen op met hun eigen materiaal. Wu-Stock wordt omlijst door drie Wu Tang dj’s: DJ Allah Mathetics, DJ Sueside en DJ Dice.

Opgericht in 1990 te New York, maakt de groep Wu-Tang Clan in de jaren negentig faam met krachtige meesterwerken zoals de albums ‘Enter The Wu-Tang (36 Chambers)’ (1993), ‘Wu-Tang Forever’ (1997) & diverse solo platen van de verschillende leden, waaronder ‘Only Built 4 Cuban Linx...’ waarop Raekwon en Ghostface Killah de krachten bundelen en ‘Blackout’ waarop Method Man & Redman samen te horen zijn.

Wu-Tang Clan staat nu volop in de schijnwerpers vanwege het 20-jarige jubileum en de komst van een nieuw album met de titel ‘A Better Tomorrow’. Daarnaast hebben ze onlangs aangekondigd een album uit te zullen brengen met de titel ‘Once Upon A Time in Shaolin’, waar slechts 1 exemplaar van gaat verschijnen als kunstobject.

Wees er snel bij met het aanschaffen van je ticket, want Wu-Stock is het strandevenement van het jaar voor hip-hop liefhebbers.


Do. 17 juli 2014
Open: 16.00 – 23.00
Tickets: € 32,50 (ex fee)

Locatie:
Woodstock69
Zeeweg, tent 7
Bloemendaal aan Zee

Patronaat site: www.patronaat.nl
Woodstock69 site: www.woodstock69.nl
Directe ticketlink: [www.ticketmaster.nl]
Reageer of citeer het bericht in je reactie
Van: Triple Nix Toffe combi
Reageer of citeer het bericht in je reactie
Van: Sperzie B Podium buiten op het strand? Of tegen het duin aan? Of in een tent? Whut?
Reageer of citeer het bericht in je reactie
Van: MrGhostman Is op / in /bij strandtent woodstock69 @sperzie B
Reageer of citeer het bericht in je reactie
Van: MrGhostman kleine update, er zijn nu nog minder dan 100 beschikbaar voor de verkoop daarna zijn we uitverkocht.
Reageer of citeer het bericht in je reactie
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen