Nickelback dreigt Lowlands met optreden

Gepost door Niké 
Van: Niké Nickelback dreigt Lowlands met optreden

Festivalterrein ontruimd, afloop onzeker
DOOR STEVEN VAN DER JAGT EN JOCHEM VAN DEN BERG • VRIJDAG 17 AUGUSTUS 2012, 07:20

De Canadese rockband Nickelback heeft via een email gedreigd een optreden te geven op het Lowlandsfestival. Dit heeft de directie van het festival vanmorgen bekend gemaakt.

Direct na de dreiging doorzocht de politie het festivalterrein, echter zonder een spoor van de bandleden aan te treffen. De omliggende campings zijn uit voorzorg ontruimd. Ontredderde festivalgangers wachten bij de ingang in afwachting van verder nieuws. Sommigen van hen zijn al teruggekeerd naar huis.

Nickelback staat erom bekend niet terug te schrikken voor extreme middelen als live-optredens. Sinds 2001 heeft de band zijn frequentie van concerten opgevoerd, waarbij festivals het voornaamste doelwit zijn. Lowlands werd in 2002 al getroffen door de Canadese rockers, Pinkpop en Roskilde bleven evenmin gespaard.

Of het festival nog doorgang vindt en in welke vorm zal de organisatie vermoedelijk in de loop van deze avond beslissen. Directeur Eric van Eerdenburg verklaart dat ‘het nooit zo mag zijn dat één middelmatige rockband het verknalt voor de rest’, maar benadrukt tevens dat ‘veiligheid van de festivalgangers boven alles gaat’.

[www.speld.nl]

LOL
Reageer of citeer het bericht in je reactie
Van: chillfolife hahaha wtf
Reageer of citeer het bericht in je reactie
Van: Docka Mooi :)
Reageer of citeer het bericht in je reactie
Van: FTM :D de Speld is regelmatig geniaal
Reageer of citeer het bericht in je reactie
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen